SENTINTA

Liniste in sala! *se aude ciocanelul din mana judecatorului*

Dupa cum bine stiti, doamnelor si domnilor, ne-am adunat aici pentru a stabili soarta dragei noastre Alexandra Radu. O cetateana buna, de numai 15 ani, care vrea sa fie ascultata si luata in seama de adultii din viata ei. Inceputul a fost facut prin blog. Este datoria dumneavostra morala de a sprijini valorile nationale (hm, aici m-a luat putin valul ), dorinta de afirmare si elanul creator al fetei. Posturile ei vor fi dure, nu vor ierta greseli, poate vor reusi sa va smulga un zambet „pe-ici-pe-colea”. Daca nu, treceti cu veselie peste linkurile spre pagina ei, nu va fi o tragedie.

Iar sentinta privitoare la abaterile ei de la bunele maniere, la aerele si impresiile nascute in capul ei dupa aceste ultime evenimente, ESTE….

VINOVATA!

Este condamnata la ani buni de scris pe blog (pedeapsa ziceti, da :)) ?) Orice aberatie, prostie, gand, nimic, eveniment va fi insemnat aici. Inca nu putem sti daca astfel o vom pedepsi pe aceasta fetita rasfatata sau ii vom crea un spatiu favorabil dezvoltarii ironiei si a sarcasmului ce zac in ea nedescoperite (indeajuns). Riscul mi-l asum eu, comunitatea si dumneavostra, doamnelor si domnilor. Propun sa ii fim alatur inca de la incepututile ei „blogeristice”, pentru a-i usura pedeapsa (pedeaaaapsa, nu?), ea fiind inca minora in momentul de fata. 

Declar sedinta inchisa. 

Reclame

~ de Alexa pe aprilie 25, 2007.

Un răspuns to “SENTINTA”

  1. [url=http://uk.geocities.com/pharmacyxqcheap/anmrd-ft/gay-sex-clips-bdsm-free.htm]gay sex clips bdsm free[/url]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: