Sfaturi „cum sa o suporti pe Alexa”

 Scurt text pentru persoanele care abia ma unosc. Trebuie sa va atentioneze cineva.

Eu am un fix. Pentru mine, cel mai stresant lucru, dar CEL MAI STRESANT lucru imaginabil, este sa ma acuzi pe nedrept. De ceva. De orice!
Fa asta si eu ma voi enerva. Ma voi zbate, da peste cap, face tumbe, sari in sus, merge pe tavan, sfida in continuare legile fizicii, zbura pana la luna, culege o stea si scrie mare pe cer „nu ai dreptate” folosind un avion cu reactie. Ba as fi in stare sa platesc o suma mare de bani pentru ultima chestie.

In incapatanarea mea imi voi da seama cu greutate daca spun lucruri deplasate. In capul meu va urla propozitia „BA AM DREPTATEEEE” si restul gandurilor vor sta izolate undeva prin spatele creierului meu. Nu stiu ce voi face, spune, cum voi actiona, pentru ca sunt impulsiva. Nu violenta, impulsiva.

Daca ajungi sa ma crezi? Greu de zis. Privind obiectiv, cel mai indicat lucru ar fi sa imi dai dreptate si sa ma injuri in gand. Macar am pune capat disputei, adesea puerila.

Reclame

~ de Alexa pe noiembrie 19, 2007.

3 răspunsuri to “Sfaturi „cum sa o suporti pe Alexa””

  1. mate, no good. :)) ca apoi ar fi ipocrizie

  2. Sa stii ca nu prea ai dreptate! 🙂
    Si sa iti spun si de ce!Faptul ca tu esti foarte agitata cand afirmi ceva si altul te contrazice sau nu te crede, e datorat unui alt fapt, si anume ca tu nu esti sigura de ceea ce spui, mereu pornirile sunt dintro „gandire reptiliana” ce denota lipsa de control asupra propriei persoane, un echilibru e egalat cu o intelegere si o acceptare, dar nu numai de sine ci in concordanta cu realitatea si cu societatea din care faci parte!Un conducator, conduce, dar tot un conducator asculta pe cei pe care vrea si poate reuseste sa ii conduca!E o legatura intre ceea ce spui, cu ceea ce faci si cu ceea ce lasi sa se vada!
    Ai grija ca reptilianul din tine te face sa fii de neapreciat cand vine vorba de valori cu +, iar daca te multumesti cu putinul si cu ura celor din jur, si daca mereu persoanele slabe de langa tine iti sunt cei mai buni prieteni, o sa decazi alaturi de ei, asa zisul loc sus fiind doar utopic si fictiv, adevarul fiind dincolo de aparente, dar necontrolabil pentru ca doarme in saci umpluti cu puf ce nu lasa o imfaptuire de buna impresie!
    Contrazicema si sustine ca ceea ce esti tu nu este adevarat , si ca asa cum esti tu, e cel mai bine pt tine, sunt dispus sa duc discutia pana la sfarsitul vietii mele , sau a ta .. ca si eu pot plati o suma de bani :))

  3. honey, i feel ya! si eu ma agit cand sunt acuzata pe nedrept…dar se pare ca lumea,exact atunci te considera si mai vinovata. trebuie sa invatam sa ne bagam picioarele:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: