Buna! Sunt Gigel.

Ma confrunt cu o problema ce tine de etica. Da, cred ca de etica tine. Totusi, nu sunt prea stapana termenul asta, asa ca sa reformulam: Ma confrunt cu o problema…. [pauza] cu o problema, atat.

Ca o introducere in poveste trebuie sa spun ca mint cam des, dar cu chestii minore. Si asta, in mod evident, tot la categoria minore intra, dar nici macar nu s-ar putea incadra cu demnitatea la „minciuni”, pentru ca… ce chestie, dar nu se minte. Se omite putin o parte din adevar.

Asa ca va rog sa va imaginati urmatoarele: firma importanta de advertising, angajati stresati, birouri pe colt, plante fistichii, telefoane care suna, sala de conferinta, 11 aprilie 2008. SEDINTA. Se cauta idei pentru noua reclama la… sa zicem colectia toamna iarna zara [mi-a ramas involuntar in cap din plimbatul printre bloguri]. Lumea nervoasa, termen limita care se apropie, panica. Ce e de facut? Vine unul cu o idee – proasta. Vine altul cu o idee- se stramba din nas a doua oara. Atunci, un al treilea se pronunta, spune „cireasa!!!!”. Atunci, un individ, sa il numim Gigel, care niciodata nu are idei, niciodata nu ia cuvantul, se lasa auzit. „MIREASAA?”. „Ooo, gigel, ce idee buna, mireasa! , cum sa nu ne treaca prin cap? Da, da, mireasaaa sa ramana!”.

Gigel auzise „mireasa” in loc de „cireasa” de la coleg, repetase cu voce tare „ideea” tipului si era surprins de evenimente.

Deci fuse sau nu fuse ideea lui Gigel? Merita sau nu Gigel un bonus material? Daca e sa o luam, ideea tipului n-a fost, el vroia cireasa! Incerc si eu sa ma conving ca nu e rau ca a tacut Gigel.

Evident, exemplul dat de mine este aberant. Evident, cireasa este o prostie. Evident, mireasa este o prostie. Doar daca nu aveau astia tricouri cu mirese care mananca cirese pe ele.

Si Gigel nu a refuzat bonusul. Bad Gigel.

Anunțuri

~ de Alexa pe Aprilie 14, 2008.

Un răspuns to “Buna! Sunt Gigel.”

  1. Ce ai mai facut?=))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: