I won’t go getting tired of you…

Oamenii sunt condamnati sa greseasca. Oamenii sunt condamnati sa creada ca deciziile luate de ei sunt in favoarea lor. Oamenii de fapt habar nu au ce e bine sau nu pentru ei, pentru ca nimeni nu o sa poata prezice ce sa va intampla daca. De aia, cei impulsivi dintre noi, cand avem vreo pasiune pentru cineva, opresc persoana in mijlocul strazii si o saruta. Altii inghit in sec. Unii se apropie treptat de individ. Suntem atat de diferiti, incat nu putem nici macar sa ne clasificam. Nu putem sti niciodata daca sarutul ala pasional venit din senin o sa aiba efectul sperat sau nu. Nu avem cum si nu vom avea niciodata cum sa aflam inainte. Si cand ai aflat reactia, este de cele mai multe ori prea tarziu.  I can be your liar, I caaan can be the bearer of bad news.

M-am avantat prea tare in povestea de mai sus, cand incercam doar sa subliniez ca nimeni nu poate lua mereu decizii bune. Daca ai ghinionul ca persoana sa nu guste genul asta de manifestari, in public, asa fara nici un fel de pregatire, te-ai cam ars. Desi totul parea prea calumea, in imaginatia ta. De fapt eu ma invart in continuare in jurul cozii, doar ca sa nu spun simplu si raspicat la ce ma refer de fapt.

Imi este groaza de niste gesturi de ale mele, in care eu am dat dovada de atata slabiciune, si inca dau, dar… nu pot sa ma concentrez la ce vreau sa scriu. Burning like a flame inside of you. Cand iti auzi propria voce care se opune gesturilor tale, cand cineva te impinge din spate sa uiti, sa stergi totul doar ca sa primesti inapoi ceva frumos, ceva care a trecut poate de luni, pentru ca nu vreau sa spun ani. Waiting for the day I have to choose. Ce vreau sa spun? Tot pierd firul ideii. Nu vreau inapoi o relatie. Nu vreau inapoi o persoana. Nu vreau nimic altceva in afara de stare si de atasamentul pierdut. I won’t go getting tired of you…

Vreau increderea si poate prietenul meu bun. Dar ce se intampla cand trecutul pur si simplu ti se pare piedica imensa peste care nu poti sa treci, pentru ca iar cazi. „But is this just desire or the truth?”

Multumiri, Foo Fighters- Tired of you.

Reclame

~ de Alexa pe aprilie 22, 2008.

Un răspuns to “I won’t go getting tired of you…”

  1. …..Mi-e frica sa te las acum 2 saptamani. Tocmai, stiindu-te atat de bine, m-ai speriat. Da rau, in special la telefon. adineori. Serios. It was like you were reading what you were telling me.
    Dar germana poate sa fie de vina. I’m not blaming you my dear. *hugs* Have a nice holiday…and peaceful. Find you’re prince in a sports car and don’t forget me.

    Pana dau de lume civilizata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: